skip to Main Content

De Paastafel

Binnenkort is het weer Pasen.
Traditioneel worden er weer gerechten met ei op tafel gezet.
Dat eten van eieren met Pasen is in de middeleeuwen ontstaan. Het staat symbool voor nieuw leven, net als het voorjaar dat samenvalt met de paasdagen.
Een mooie tijd!

Ei laat zich heel makkelijk verwerken, dus is ook heel geschikt als eten niet zo eenvoudig is als je zou willen.
Er is genoeg keuze: roerei, omelet, eiersalade, gevuld ei en natuurlijk een gekookt of gebakken ei.

Hoe leuk is het dan om die tafel ook gezellig aan te kleden met een voorjaarstintje, zoals wat narcissen bijvoorbeeld. Een paar versierde eieren doen de rest!
Kortom: tik een eitje!
Voor een eenvoudig recept van een creatief ei, klik door naar
https://alsetenevenmoeilijkis.nl/themas/feestdagen/

Heb je zelf een feestelijk idee voor Pasen? Mail dan naar
info@alsetenevenmoeilijkis.nl

 

 

Back To Top