Ga naar hoofdinhoud

Het zal je maar gebeuren:
Je kunt lange tijd niet eten na een ingreep. Wat kan je dan na verloop van tijd, als je weer wat opgeknapt bent, verlangen naar een heerlijke maaltijd!
Zo’n maaltijd die geschikt voor je is en waar je van kunt genieten. Dat dit niet vanzelfsprekend is….daar weten we van mee te praten!
Dat overkwam Rieny Verberne. Zij werd verrast met een heerlijk gerecht door niemand minder dan de bekende topkok Ron Blaauw. Hij maakte voor haar bloemkool met Pierre Robert saus en truffel en paste het recept voor haar aan. En ze vond het verrukkelijk, een verfijnd gerecht vol van smaak.
Zoiets raakt je, dat maakt een mens dankbaar. Het is zó bijzonder als je eindelijk weer iets kunt eten.
Zie onderstaand filmpje waarin Rieny en Ron samen kokkerellen:

https://www.youtube.com/watch?v=QO9XcmcBWkw

Met recht staat dit recept bij het thema Feestdagen, want het is werkelijk een feestje waard als je van zoiets heerlijks kunt genieten!

Wil je dit gerecht ook maken? Zie hiervoor het recept voor 2 personen:
https://alsetenevenmoeilijkis.nl/recepten/bloemkool-met-pierre-robert-kaas-en-truffel/

 

 

Back To Top