Aardappelcurry
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de eieren, was de aardappelen en snij deze in dikke plakken. Kook de aardappelen 5 minuten in weinig water.
  2. Was de courgette en de wortels en snij deze in plakken. Kook de courgette en wortels nog 5 minuten met de aardappels mee.
  3. Pel de ui en snij deze klein. Snij/rasp de gember. Fruit de ui met de gember in de hete olie. Bak de currypasta kort mee. Voeg 100 ml water toe en breng dit aan de kook.
  4. Laat de aardappels en groente uitlekken en voeg ze voorzichtig toe aan het currymengsel.
  5. Pel de eieren en snij ze in parten. Was de koriander en snij deze grof.
  6. Maak het op smaak met wat citroensap en garneer met de koriander. Serveer de parten ei erbij.
Notities

Voedingswaarde per persoon: 280 kcal en 10 g eiwit

Kijk voor het instructiefilmpje op YouTube:
Kookworkshop aardappelcurry voor mensen met moeite met slikken https://alsetenevenmoeilijkis.nl/ – YouTube