skip to Main Content
Aspergesoep

Aspergesoep

Recept Afdrukken
Aspergesoep
Porties
personen
Porties
personen
Instructies
  1. Schil de asperges met een dunschiller. Schil royaal zodat er geen vezelige stukjes achterblijven.  Snijd de asperges in kleine stukjes.
  2. Schil de aardappel en snijd in stukjes.
  3. Kook een pan met ongeveer 700 ml water.
  4. Als het water kookt voeg dan de asperges toe samen met de stukjes aardappel, de honing en de bouillonpoeder.
  5. Laat de soep 20 minuten koken. Daarna de soep mixen met een staafmixer.
  6. Meng de eierdooier en kookroom in een bakje. Voeg dit aan de soep toe en mix opnieuw met de staafmixer. Je krijgt dan een mooie, schuimige soep.
  7. Om vezelige stukjes in de soep te voorkomen kun je de soep eventueel nog even zeven.
  8. Snijd de lente ui in hele dunne ringetjes en voeg dit toe aan de soep als je het serveert.
Notities

Tip
Soep is ook handig te maken met een Soepmaker. Zie voor meer informatie verder op de site.

Totale voedingswaarden: 830 kcal en 16,5 g eiwit.
Per portie: 207,5 kcal en 4,1 g eiwit.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top