skip to Main Content
Broodschotel

Broodschotel

Recept Afdrukken
Broodschotel
Porties
personen
Ingrediënten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Verwijder de korstjes, snijd de sneetjes brood diagonaal in vieren en besmeer de driehoekjes aan beide zijden met boter.
  3. Bestrooi de driehoekjes met kaneel en leg ze in een kleine ovenschaal.
  4. Klop het ei los in een kommetje, onder toevoeging van de drinkvoeding en de suiker. Giet het mengsel over het brood.
  5. Zet de ovenschaal ca. 25 minuten in het midden van de oven tot de inhoud goudbruin en gaar is.
Notities

Tip
Strooi tussen de stukjes brood 50 gram gewelde rozijnen en/of 25 gram gehakte walnoten.
Roer 3 eetlepels citroensap en 1 eetlepels geraspte citroenschil door het mengsel.
In plaats van poedersuiker kun je ook honing of andere zoetstof gebruiken.

Totale voedingswaarden met energieverrijkte drinkvoeding: 415 kcal en 10-12 g eiwit.
Totale voedingswaarden met eiwitverrijkte drinkvoeding: 382-415 kcal en 12-14 g eiwit.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top