skip to Main Content

Chili con carne

Recept Afdrukken
Chili con carne
Instructies
  1. Spoel de bonen af in een zeef.
  2. Doe 1 eetlepel plantaardige olie met het kleine zakje kruidenmix in een diepe braadpan en verhit het mengsel. Zodra het mengsel begint te geuren, voeg dan het gehakt toe en laat het aanbraden. Voeg daarna de stukjes paprika erbij en laat even mee fruiten.
  3. Na 5 minuten de tomatenpuree erdoor roeren en het grote zakje kruiden dat u hebt opgelost in 200 ml water.
  4. Voeg de uitgelekte kidneybonen toe en laat het geheel met gesloten deksel 10 minuten sudderen. Af en toe even doorroeren.
  5. Schep de chili in een diep bord en doe er flink wat avocado bij en wat klodders zure room.
Notities

Tip
Wanneer u geen al te gekruide gerechten kunt eten, wees dan voorzichtig met het grote zakje kruidenmix. Neem bijvoorbeeld de helft en ook wat minder water. Even zelf uitproberen is het beste.

Totale voedingswaarden: 1828 kcal en 106,1 g eiwit.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Back To Top