skip to Main Content
Chocolademousse

Chocolademousse


Recept Afdrukken
Chocolademousse
Maaltijd Nagerecht
Consistentie Consistentie 3
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Nagerecht
Consistentie Consistentie 3
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Begin met het zetten van een kopje sterke koffie. Klop dan de slagroom met de suiker stijf en zet de kom met de geklopte room terug in de koelkast.
  2. Breek of hak de chocolade in kleine stukjes en doe die in een hittebestendige kom. Zet de kom boven een pan met zacht kokend water, zonder dat de bodem van de kom het water raakt (‘au bain-marie’).
  3. Smelt de chocolade met de koffie en roer voorzichtig om. Spatel de gesmolten chocolade door de slagroom. Laat het mengsel minstens 6 uur in de koelkast opstijven, of, nog handiger, maak de mousse een dag van tevoren.
Notities

Totale voedingswaarde: 2075 kcal en 19,1 g eiwit.
Per portie: 345 kcal en 3,1 g eiwit.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top