Ga naar hoofdinhoud

Gevulde pannenkoeken met paddenstoelensaus

Recept Afdrukken
Gevulde pannenkoeken met paddenstoelensaus
Porties
personen
Ingrediënten
Vulling
Paddenstoelensaus
Porties
personen
Ingrediënten
Vulling
Paddenstoelensaus
Instructies
Vulling
  1. Fruit de ui in een ruime pan met een klontje boter of wat olijfolie op middelhoog vuur. Als de ui glazig is, de knoflook en de gewassen groenten in porties toevoegen. (Niet te veel tegelijk). Wanneer de groente zacht begint te worden, is ze klaar. Zet deze opzij.
Paddenstoelenaus
  1. Fruit de sjalot in een ruime pan op middelhoog vuur met de olijfolie.
  2. Als de sjalot glazig is, de knoflook, tijm en (klein gesneden) paddenstoelen toevoegen en op hoger vuur in zo’n 5 minuten rondom bruin bakken. Voeg zout/peper toe.
  3. Blus de paddenstoelen af met de bouillon en laat tot ongeveer de helft inkoken.
  4. Voeg dan de crème fraîche toe en laat nog even doorwarmen. De saus is nu klaar voor gebruik, maar u kunt hem ook met de blender fijnmaken. Hij oogt dan minder, maar smaakt beter!
  5. Beboter een vuurvaste schaal. Verdeel de groente over de pannenkoeken (2 à 3 p.p.) en leg ze naast elkaar in de schaal.
  6. Verdeel de paddenstoelensaus erover en zet de pannenkoeken ca. 10 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden) om goed warm te worden.
Notities

Totale voedingswaarden: 795 kcal en 19,0 g eiwit.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Back To Top