skip to Main Content

Griekse godenlunch met spinazie en feta

Recept Afdrukken
Griekse godenlunch met spinazie en feta
Porties
personen
Ingrediënten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm de olie in een pan en bak de uien 5 minuten op matig vuur. Ze moeten zacht en lichtbruin gekleurd zijn. Voeg de knoflook, spinazie, ¾ van de geitenkaas en ¾ van de fetakaas toe. Zet het vuur laag en laat zoveel mogelijk vocht verdampen.
  2. Klop met een garde de eieren los in een mengkom. Roer de peterselie, oregano, Nutridrink of Fortimel en peper erdoor. Schep alles uit de pan over in de mengkom. Pureer met de staafmixer en breng op smaak met peper. Giet het mengsel in de ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas.
  3. Bak het gerecht ca. 15 minuten in het midden van de oven, totdat de kaas goudbruin kleurt. Het gerecht mag in het midden niet meer wiebelen als je met het rooster schudt.
  4. Lekker met een geroosterd pitabroodje.
Notities

Voedingswaarde per portie: 533 kcal, 2226 kJ, 33,4 g vet, 29,7 g eiwit,  25,2 g koolhydraten,  3,7 g vezels, 2,7 g zout
Allergenen: melk, lactose, soja, ei

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top