skip to Main Content

Kipragout

Recept Afdrukken
Kippenragout
Maaltijd Hoofdgerecht
Thema Feestdagen
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Thema Feestdagen
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit de boter of margarine in een pan en fruit de ui. Voeg het vulsel toe en laat ongeveer 5 minuten bakken.
  2. Bestrooi met de bloem en bak dit al roerende ongeveer 2 minuten mee.
  3. Haal de pan van het vuur, voeg de bouillon in een keer toe en roer goed door.
  4. Zet de pan weer op het vuur en breng al roerende de ragout aan de kook. Laat ongeveer 5 minuten zacht doorkoken.
  5. Voeg vervolgens de drinkvoeding toe (niet meer laten koken!) en breng op smaak met zout en peper.
  6. Serveer met rijst of in een bladerdeegpasteitje, als dit het kauwen en slikken niet bemoeilijkt.
Notities

Totale voedingswaarden: 696 kcal en 18,4 g eiwit.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top