skip to Main Content
Rijk Gevulde Tomatensoep

Rijk gevulde tomatensoep

Recept Afdrukken
Rijkgevulde tomatensoep
Porties
portie
Ingrediënten
Porties
portie
Ingrediënten
Instructies
  1. Maak de champignons en de prei schoon. Snij de champignons in plakjes en de prei in ringen.
  2. Kook de champignons, prei en vermicelli in weinig water gaar en voeg op het laatst de reeds gare gehaktballetjes toe.
  3. Giet het water af. Schenk de drinkvoeding bij het mengsel. Verwarm de soep (niet laten koken) en voeg het bouillontablet toe.
  4. Mix zo nodig de soep glad met een staafmixer of blender.
Notities

Tip
Roer een scheutje room door de soep voor een nog romigere smaak.
Nog makkelijker: U kunt ook kant – en klaar gesneden soepgroenten (of roerbakgroenten) gebruiken.
U kunt met de groenten variëren naar smaak, probeer ook een worteltjes, doperwtjes, maiskorrels, bleekselderij of sperzieboontjes.

Totale voedingswaarden met energieverrijkte drinkvoeding: 533 kcal en 26 g eiwit.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top