skip to Main Content
Romige, Licht Gebonden Lente-ui Crèmesoep

Romige, licht gebonden lente-ui crèmesoep

Recept Afdrukken
Romige, licht gebonden lente-ui crèmesoep
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de lente-uitjes in ringetjes en fruit deze aan in de boter. Houd iets van de lente-ui achter voor de garnering.
  2. Voeg de bloem toe en gaar deze enkele minuten mee.
  3. Voeg de bouillon toe en roer het geheel goed door elkaar.
  4. Pureer de soep met een staafmixer en voeg de room toe. Breng de soep eventueel op smaak met peper en zout.
Notities

Tip
Voor een heldere soep kunt u de bloem weglaten en kunt u het zo romig maken als u zelf wilt.
Als garnering eventueel een takje peterselie of enkele apart gehouden stukjes lente-ui toevoegen. Het oog wil ook wat!

Totale voedingswaarden: 513 kcal en 9,0 g eiwit.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top