skip to Main Content

Runderstoofschotel

Recept Afdrukken
Runderstoofschotel
Maaltijd Hoofdgerecht
Consistentie Consistentie 1
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Consistentie Consistentie 1
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Bestrooi het vlees met zout, peper en bloem en braad het rondom aan in een grote gietijzeren braadpan die ook in de oven kan. Doe de uien erbij en bak een paar minuutjes mee. Vervolgens de paprika en de knoflook en weer even meebakken. Voeg tenslotte de resterende ingrediënten toe en roer goed door.
  2. Zet de pan in een voorverwarmde oven op 150 graden en laat minstens 3 uur sudderen. Voeg eventueel een half uurtje voor het einde van de braadtijd een bakje gesneden champignons toe en roer het geheel nog even goed door.
Notities

Tips
Lekker met rijst of aardappel-/knolselderijpuree en een wintergroente, bijvoorbeeld witlof gestoofd in sinaasappelsap of haricots verts.
Mocht u van de stoofschotel een restje over hebben, dan kunt u dat verwerken in de 'Filosoof', een bijna vergeten gerecht.

Totale voedingswaarden:
Per portie:

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top