skip to Main Content
Vanillevla Met Warme Kersen

Vanillevla met warme kersen

Recept Afdrukken
Vanillevla met warme kersen
Porties
personen
Ingrediënten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Roer het ei met 1 eetlepel maïzena, een schep suiker en wat melk of drinkvoeding los.
  2. Verhit de rest van de drinkvoeding in een pan. Los de rest van de suiker op in de hete drinkvoeding. Meng een gedeelte van de hete drinkvoeding door het eimengsel.
  3. Roer het eimengsel vervolgens door de rest van de drinkvoeding. Laat de vla onder af en toe roeren indikken.
  4. Verwarm de kersen. Dik het kersensap in door de met water aangelengde maïzena (+/- 1/2 eetlepel) toe te voegen en even door te koken.
  5. Serveer de vla, met de warme kersen erop. Werk af met wat slagroom.
Notities

Alternatieve bereiding
Laat de kersen achterwegen of pureer deze glad in de blender of met een staafmixer.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top