
Porties | pizza's |
Ingrediënten
- 2 pizzabodems of kant-en-klaar pizzadeeg
- 200 ml tomatensaus
- 8 maatschepjes Nutridrink Powder neutraal
- 150 g kerstomaten
- 80 g mozzarella in stukjes
- 80 g geraspte Gruyère kaas
- 20 g gemalen Parmazaanse kaas
- 60 g blauwe kaas bijv. Roquefort, Gorgonzola, Deense bleu
- 50 g rucola sla
- 2 el olijfolie
- enkele walnoten of hazelnoten
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verwarm uw oven op 220°C.
- Leg de pizzabodems of het pizzadeeg op bakpapier op de bakplaat van uw oven.
- Meng Nutridrink Powder neutraal door de tomatensaus. Halveer de kerstomaatjes.
- Bestrijk de pizza's met de tomatensaus, en beleg ze met de 4 kazen en de halve kerstomaatjes. Bak de pizza's af gedurende 10 à 15 minuten.
- Serveer de pizza met een bergje rucola sla in het midden, besprenkel de pizza met olijfolie en strooi er wat noten over
Notities
Totale voedingswaarden per portie: 1662 kcal en 59,6 g eiwit
Dit bericht heeft 0 reacties