Skip to content

wortelcreme

Recept Afdrukken
wortelcreme
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden hete lucht.
  2. Vul een ovenschaal met in plakjes van 1 cm dik gesneden wortel. Voeg hier de ui, knoflook, rozemarijn en zwarte peper aan toe.
  3. Besprenkel de ingrediënten met de olijfolie. Gaar de wortel in de oven op 160 graden hete lucht gedurende 30 minuten. Controleer of de wortel gaar is. Wanneer dit het geval is verwijder je de rozemarijn.
  4. Pureer de wortels en breng de wortelpuree met groentebouillon tot de juiste consistentie en smaak die gewenst is.
Notities

Alternatieve bereiding:
Wortelcrème kan als soep opgediend worden, lekker is om hier dan nog wat room aan toe te voegen.
Kan ook als bijgerecht en als groente gegeten worden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top