skip to Main Content

Soms wil je elkaar delen op een veilige manier, ook als dat met je voeding te maken heeft. En dan vooral met anderen die uit ervaring weten waar het precies om gaat, je hoeft niet zoveel uit te leggen. Hoe kan je je voeding samenstellen op een manier die bij je past en die je goed verdraagt? Misschien kan dan juist een andere ervaringsdeskundige de gouden tip geven die je verder kan helpen. Zo helpen we elkaar!

Delen kan nu via de nieuwe privé Hoofd-Hals Facebookgroep. Op deze groep kunnen we met elkaar in contact komen voor het delen van onze ervaringen en om elkaar vragen te stellen. De sfeer is opbeurend en informatief.
‘Privé’ betekent dat het voor andere Facebookgebruikers buiten de groep niet zichtbaar is dat men lid is van deze Facebookgroep. De privacy wordt dus gewaarborgd. Alleen de leden van de Hoofd-Hals Facebookgroep zien de berichten die worden geplaatst.

Aanmelden voor deze Facebookgroep:
Ga naar de algemene Facebook pagina Hoofd-Hals
Klik rechts bovenaan op ‘bericht versturen’. (blauw kader). Vermeld in het bericht de naam en het e-mailadres waarmee wordt ingelogd op Facebook.
Na toevoeging aan de groep, ontvang je een link die toegang geeft tot de Hoofd-Hals Facebookgroep.
https://www.facebook.com/HoofdHals/?ref=page_internal

 

Back To Top