skip to Main Content

”Met verjaardagen maak ik er meestal wel uitgebreid werk van. De foto hieronder was het resultaat van toen ik mijn verjaardag vierde met 18 personen, man, kinderen en kleinkinderen. Vooraf had ik 2 soorten soep gemaakt, een groene kervelsoep en een oranje wortelsoep.

Het buffet probeer ik altijd zo afwisselend mogelijk te maken, zodat iedereen , vis of vleesliefhebber, aan z’n trekken komt. Visschotels bestel ik bij de visboer. Gegrilde groentes zoals aubergines, courgettes en paprika’s maak ik zelf en deze combineer ik dan met fijne Italiaanse vleeswaren en een eigengemaakte witte bonensalade met rode ui, tonijn, artisjokharten en basilicum.
De meloensalade met blauwe bessen gaat altijd het snelste en het mediterrane olijvenbrood van onze warme bakker vindt ook altijd gretig aftrek. En als er dan weer verse Hollandse aardbeien verkrijgbaar zijn, dan is dat een heerlijk toetje, met een flinke dot slagroom natuurlijk!
Oh ja, wel op tijd beginnen hè, liefst de vorige dag al, want het is wel een klusje!

Back To Top